0

Košarica /

0

 x 

Košarica je prazna.

trikotaza sprem logo header

Detalji dostave

Adresa za dostavu ista kao adresa za plaćanje
Dodajte/uredite podatke o dostavi
Ime Šifra proizvoda Cijena Količina/Ažuriraj Popust Ukupno
 
Ukupno
 
 

Odabrana isporuka

Niste odabrali način dostave
Provjeri Korak 2

Odaberite način dostave

 
Ukupno:
0,00 €
Bilješke i napomene
Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

UVJETI KUPNJE

PRAVNE ODREDBE

Potrošač je svaka pravna i fizička osoba čije se sjedište/prebivalište nalazi na području Republike Hrvatske te koja izvrši narudžbu i plaćanje u Internet trgovini trikotaza-sprem.com prema Zakonu o zaštiti potrošača, ugovor u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, odnosno djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.


Uvjeti poslovanja Internet trgovine trikotaza-sprem.com sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača – Ugovor sklopljen na daljinu. Narudžbom proizvoda potrošač potvrđuje prihvaćanje uvjeta poslovanja.

 

Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi TRIKOTAŽA ŠPREM.
Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati proizvodima koji se stvarno nude putem web shopa.
Za detaljnije informacije o svakom proizvodu možete kontaktirati TRIKOTAŽU ŠPREM putem maila ili telefonski.

NARUČIVANJE PROIZVODA

Naručiti proizvod možete putem našeg web shopa 24 sata, 7 dana u tjednu.

Način na koji se naručuje proizvod:
1. Odabir željenog proizvoda
2. Stavljanje proizvoda u košaricu
3. Odabir načina plaćanja – internet bankarstvo, virman, pouzeće

Proizvod se smatra kupljenim po primitku narudžbenice s podacima o odabranim proizvodima, ukoliko se radi o plaćanju pouzećem, ili nakon izvršene uplate naručenih proizvoda putem virmana ili internet bankarstva. Podatke o uplati TRIKOTAŽA ŠPREM šalje kupcu mailom.

Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode iz narudžbenice o tome će obavijestiti Kupca putem e-maila ili telefonski s informacijom o dostupnosti i predviđenim rokom za isporuku preostalog dijela narudžbe ili će mu ponuditi drugi prizvod. Ukoliko nema mogućnosti za isporuku nedostupnog proizvoda, Kupcu se vraća novac za isti.

PLAĆANJE NARUČENIH PROIZVODA

Kupac plaća naručene proizvode na način koji je odabrao prilikom narudžbe.

Način na koji može platiti naručene proizvode su:
1. Virmanski ili internet bankarstvom – nakon što Kupcu TRIKOTAŽA ŠPREM pošalje na e-mail predračun s podacima za plaćanje
2. Pouzećem – ukoliko Kupac odabere ovaj način plaćanja naručene proizvode plaća dostavnoj službi prilikom preuzimanja proizvoda + trošak provizije za pouzeće po cjeniku Hrvatske pošte.


Sve uplate vrše se na račun isporučitelja:
TRIKOTAŽA ŠPREM
MARKA MARULIĆA 17
42000 VARAŽDIN
OIB:
IBAN:

Pratite upute koje ćete dobiti po izvršenju narudžbe. Obratite pozornost na iznos koji trebate uplatiti. Molimo vas da uplatu izvršite u roku od tri dana od izvršenja narudžbe, inače neplaćenu narudžbu poništavamo.

CIJENE

Cijene proizvoda u web shopu TRIKOTAŽA ŠPREM mogu odstupati od cijena proizvoda koji se nalaze u maloprodajama koje drže naše proizvode te je stoga naznačena kao web shop cijena.

 Sve cijene na web shopu TRIKOTAŽA ŠPREM su izražene u eurima i sadrže PDV. Cijene vrijede u trenutku naručivanja, u slučaju da se cijena tijekom narudžbe promijeni prodavatelj će o tom prethodno obavijestiti kupca. Zadržavamo pravo na pogreške, u slučaju pogreške bit ćete obaviješteni.

 

DOSTAVA

Dostavu vrši Hrvatska pošta u roku od 5-9 radnih dana od dana plaćanja proizvoda. Tijekom akcije mogući je duži rok isporuke. Prilikom kupovine mole se Kupci da ostave svoj broj telefona kako bi ih kurir u slučaju potrebe mogao dodatno kontaktirati.

Dostava za naručene proizvode naplaćuje se 5€.

Sve dodatne troškova koji nastaju prilikom plaćanja pouzećem kupac snosi sam prema cjeniku Hrvatske pošte.

 

U slučaju povrata ne vraćamo trošak dostave ukoliko je isti naplaćeni prilikom narudžbe.

 

REKLAMACIJE I PRIGOVORI

Rok za reklamaciju na isporučene proizvode je 14 dana od dana primitka pošiljke. Ukoliko je reklamacija opravdana te je došlo do pogreške prilikom pakiranja proizvoda ili je proizvod s tvorničkim oštećenjem, troškove povrata snosi Kupac dok Prodavatelj snosi troškove ponovnog slanja proizvoda. Ukoliko Kupac odluči proizvod vratiti on snosi troškove povrata a prilikom povrata novca, iznos povrata se umanjuje za iznos troškova dostave ukoliko je isti uračunati u narudžbi.

Ukoliko se nedvojbeno utvrdi da je reklamacija proizvoda neopravdana ili da je do oštećenja proizvoda došlo zbog neadekvatnog rukovanja od strane Kupca, tada TRIKOTAŽA ŠPREM nije dužna izvršiti povrat sredstava Kupcu ili isporučiti zamjenski proizvod već će reklamirani proizvod vratiti na adresu Kupca o njegovom trošku.

Rok za rješavanje reklamacije od strane Prodavatelja je 14 dana od dana javljanja kupca s reklamacijom.Vaše prigovore i reklamacije kao i pohvale ali i prijedloge, pitanja možete nam uputiti poštom na:

 

 

TRIKOTAŽA ŠPREM
Marka Marulića 17
42000 Varaždin


ili putem maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

RJEŠAVANJE SPOROVA

Eventualno mogući nastali sporovi između Kupca i Prodavatelja pokušat će se riješiti sporazumno, a u suprotom može se podnije prijava Sudu časti Hrvatske gospodarske komore, Sudu časti Hrvatske obrtničke komore, prijedlog za mirenje Centru za mirenje.

 Adresa: Rooseveltov trg 2 10000 Zagreb
Email adrese za prijavu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Online rješavanje potrošačkih sporova
Obaviještavamo Vas o mogućnosti rješavanja potrošačkih pritužbi putem online rješavanja potrošačkih sporova temeljem Uredbe o online rješavanju potrošačkih sprova 2006/2004 i Direktive 2009/22/EC i Direktive o alternativnom rješavanju alternativnih sporova 2013/11/EU putem linka: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HR

 

JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača Kupac je ovlašteni jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda (ukoliko se narudžba isporučuje u više pošiljaka, rok počinje teći od primitka posljednje pošiljke).

U slučaju jednostranog raskida ugovora svaka je strana dužna vratitit drugoj ono što je primila na temelju ugovora u skladu s Zakonom o zaštiti potrošača. Povrat uplate izvršit će se nakon što Prodavatelj zaprimi robu, najkasnije 14 dana od dana kada je Kupac poslao izjavu o jednostranom raskidu ugovora. Trošak povrata robe Kupac snosi sam.

Da bi Kupac mogao stvariti pravo na jednostrani raskid ugovora mora ispuniti Obrazac za jednostrani raskid ugovora i poslati ga na:

TRIKOTAŽA ŠPREM
Marka Marulića 17
42000 Varaždin


ili putem maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora ako je:

1. predmet ugovora roba ili usluga čija je cijena ovisna o promjenama na financijskom tržištu koje su izvan utjecaja Prodavatelja, a koje se mogu pojaviti za vrijeme trajanja prava Kupca na jednostrani raskid ugovora
2. predmet ugovora roba koja je izrađena po specifikaciji Kupca ili koja je jasno prilagođena Kupcu

OBRAZAC ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

 

POVRAT I ZAMJENA ISPORUČENIH PROIZVODA

Kupac ima pravo na povrat robe u roku od 14 dana od dana primitka pošiljke.

Prilikom povrata potrebno je ispuniti Obrazac za povrat/zamjenu proizvoda koji preuzimate putem ovog linka na našim web stranicama.

Povrat proizvoda vrši se dostavom na adresu TRIKOTAŽA ŠPREM, Marka Marulića 17, 42000 Varaždin. Kupac je obvezan dostavljene proizvode vratiti u stanju u kojem su mu dostavljeni. Povrat sredstava bit će izvršen na račun Kupca tek kada Prodavatelj vraćeni proizvod zaprimi i utvdi da proizvod nije oštećen i nošen, u roku od 14 dana od zaprimanja vraćenog proizvoda. Iznos vraćenog novca će biti umanje za trošak dostave ukoliko je isti bio uračunat u narudžbi. Troškove povrata proizvoda Kupac snosi sam.

Prilikom povrata robe koja je na sezonskom sniženju moguća je samo zamjena bez mogućnosti povrata sredstava.

Kupac može zamijeniti proizvod u roku od 14 dana od dana primitka pošiljke uz ispunjenje Obrasca za povrat/zamjenu proizvoda koji je stigao uz račun. Prodavatelj šalje novi proizvod tek po primitku vraćenog artikla te kada se utvrdi da je vraćeni proizvod nenoše i neoštećen. Prilikom vraćanja naručenog proizvoda na adresu Prodavatelja trošak poštarine snosi Kupac. U slučaju zamjene trošak slanja novog artikla snosi kupac.

ZAŠTITA PODATAKA

Zaštitom podataka štite se sve informacije koje kupci dostavljaju Prodavatelju kada koriste web stranicu www.trikotaza-sprem.com.

Osobni podatak je svaka informacija koja se odnosi na određenu fizičku osobu, odnosno, osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (ime i prezime, adresa stanovanja, e-mail adresa, broj telefona/mobitela i sl.).

Obrada osobnih podataka je svaka radnja ili skup radnji izvršenih na osobnim podacima, bilo automatskim sredstvima ili ne, kao što je prikupljanje, snimanje, organiziranje, spremanje, prilagodba ili izmjena, povlačenje, uvid, korištenje, otkrivanje putem prijenosa, objavljivanje ili na drugi način učinjenih dostupnim, svrstavanje ili kombiniranje, blokiranje, brisanje ili uništavanje, te provedba logičkih, matematičkih i drugih operacija s tim podacima.

Registracijom na internet stranici www.trikotaza-sprem.com, kupnjom kao gost ili pristupanjem samoj stranici kupac daje suglasnost da Prodavatelj obrađuje njegove osobne podatke navedene u registracijskoj formi, te podatke o narudžbama, kao i podatke dostupne u procesu plaćanja proizvoda/usluge. Isti podaci koriste se u svrhu sklapanja ugovora, te u svrhu upoznavanja prodavatelja s kupovnim navikama kupaca, kao i u informativne svrhe, te svrhe promidžbe usluga i proizvoda prodavatelja.

Trikotaža Šprem se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe niti ih bez vašeg dopuštenja prepuštati trećim osobama, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza. Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet Kupca (ime i prezime, adresa stanovanja, e-mail adresa, broj telefona/mobitela i sl.), a koji služe i za potrebe dostave robe. Trikotaža Šprem neće koristiti podatke za promotivne aktivnosti osim u slučaju slanja posebnih ponuda i newslettera za korisnike koji su se prijavili za primanje takvih obavijesti.

Prodavatelj se obvezuje čuvati privatnost osobnih podataka svih Kupaca, te će s istima postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, odnosno drugim primjenjivim propisima. Sve gore navedene osobne podatke Prodavatelj ne smije neovlašteno upotrebljavati niti učiniti dostupnim trećim osobama, osim u slučajevima kada to poseban zakon dozvoljava ili je pak potrebno u svrhu realizacije ugovornih obveza. Svi djelatnici Prodavatelja i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Svi podaci o kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi djelatnici Trikotaže Šprem i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Trikotaža Šprem se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza. Podatke koji se pristupom na internetsku stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (IP adresa, ime domene, vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.). Trikotaža Šprem ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internetske stranice i radi poboljšanja njezina sadržaja i funkcionalnosti.

U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, kupac je dužan o promjeni obavijestiti prodavatelja na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Kupac je dužan promjenu izvršiti i u korisničkim podacima. U slučaju da promjene kupac ne izvrši, Trikotaža Šprem ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda. U slučaju da Kupac ne želi da prodavatelj više na bilo koji način obrađuje podatke istoga, te zahtijeva brisanje podataka o istome, mora to prodavatelju javiti, i to putem e-mail poruke na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Trikotaža Šprem informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka te im daje mogućost da odluče žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s popisa koji se koristi za marketinške kampanje. Gore navedene odredbe o zaštiti osobnih podataka odnose se isključivo na početnu web stranicu web shopa te na sve stranice unutar trikotaza-sprem.com domene, a ne na vanjske stranice koje upućuju linkovima na trikotaza-sprem.com domenu.

Visoki standard sigurnosti

Kod prijenosa podataka koristimo SSL-sigurnosni sustav (Secure Socket Layer) povezan s 128-Bit kodiranjem. Ova zaštita pruža najvišu sigurnost i zbog toga se koristi i u bankama za zaštitu podataka pri online-bankingu. Sve ponuđene vrste plaćanja su zaštićene ovim sigurnosnim standardom. Da se Vaši podaci kodirano prenose, možete prepoznati po zaključanom prikazu simbola lokota na lijevoj strani statusne trake Vašeg pretraživača.

Kako bismo osigurali dovoljnu sigurnost podataka prilikom podnošenja obrazaca u koristimo reCAPTCHA uslugu Google Inc. Ona se koristi radi utvrđivanja je li unos napravila osoba ili se radi o zlouporabi korištenjem automatiziranog ili strojnog unosa (botova). Usluga uključuje slanje IP adrese i svih drugih podataka koje Google traži za uslugu reCAPTCHA, u tom slučaju vrijede različite odredbe o zaštiti podataka firme Google Inc. Ostale informacije oGoogle Inc. smjernicama za zaštitu podataka pronađite ovdje.

Google Analytics

Ova web stranica koristi Google Analytics, uslugu web analize Google Inc. ("Google"). Google Analytics koristi tzv.„kolačiće“, tekstovne podatke, koji su pohranjeni na Vašem računalu i koji omogućuju analizu korištenja web stranice preko Vas. Informacije upotpunjene kolačićima o korištenju ove stranice (uklj. Vašu IP adresu, pri čemu za Vašu anonimnost pomoću „_anonymizeIp()“ zadnjih 8 znakova nije prikazano Google Analytics) se prenose na Google server i tamo pohranjuju. Google će koristiti ove informacije za ocjenu Vašeg korištenja stranice, sastavljanje izvještaja o aktivnostima web stranice za pokretača web stranice i za pribavljanje daljnjih usluga s korištenjemweb stranice i interneta. Google će proslijediti ove informacije trećoj strani dok god je to zakonski dopušteno ili dok god treća strana koristi ove podatke po nalogu Google-a. Google ni u kojem slučaju neće dovesti Vašu IP adresu uvezu s ostalim Google podacima.

Google oglasi

Ova web stranica koristi Google Remarketing, službu Google-a za uključenje prikaza na internetu. Zbog te namjene su informacije o Vašem ponašanju pri surfanju anonimno skupljene tijekom posjeta naše web stranice i pohranjene pomoću tzv. "Cookie" tekst podataka na Vašem računalu. Na osnovi ovih informacija treći ponuđač, uklj. Google, spaja oglase na web stranicama na internetu.

Pogled u Vaše osobne podatke

Vaše osobne podatke možete svakovremeno pregledati, obraditi i obrisati pod "moj račun" - s korištenjem Vaše e-mail adrese i Vaše lozinke.

Ukoliko zaboravite Vašu lozinku pružamo Vam posebnu uslugu: u dijelu "moj račun" na log-in stranici možete pronaći "Zaboravili se svoju lozinku?", koja vodi do pomoći za lozinku. Jednostavno unesite Vašu e-mail adresu i pošaljite obrazac. Poslat ćemo Vam zamjensku lozinku na Vašu e-mail adresu.

Asortiman Trikotaže Šprem sastoji se od više vrsta različitih odjevnih artikala, namijenjih muškarcima i ženama.

Kontaktirajte nas

Pratite nas

Pratite nas i na društvenim mrežama kako biste sve aktualne popuste, novosti i događanja saznali na vrijeme.

Usluge

Nudimo mogućnost izrade pletenih odjevnih predmeta namjenjenih javnim službama, službama za zaštitu osoba i imovine te lovačkim društvima. OPŠIRNIJE

Prodajna mjesta

Pronađite kontakt podatke i lokacije svih naših prodajnih mjesta – informirajte se o radnim vremenima dućana. OPŠIRINIJE

© 2024 {www.trikotaza-sprem.com}. Sva prava pridržana. | Dizajn: WebIN